[themeone_spacer height=”35px” class=””]
[themeone_one_fourth txtalign=”txt-left” boxed=”” padding=”” color=”” last_column=”” anim=”” delay=”0ms”][themeone_spacer height=”1px” class=””][/themeone_one_fourth] [themeone_one_half txtalign=”txt-left” boxed=”” padding=”” color=”” last_column=”” anim=”” delay=”0ms”]
CONO Kaasmakerij interieur
Koningin Máxima opende op 13 november 2014 de nieuwe kaasmakerij van Cono in de Westbeemster. Met de nieuwe kaasmakerij hebben de kaasmakers een kroon op het werk: de lekkerste kaas maken op een duurzame wijze in een duurzaam gebouwde kaasmakerij. Hypermodern maar toch ambachtelijk. In de nieuwe kaasfabriek moet jaarlijks 38 miljoen kilo Beemsterkaas van de band rollen.
Voor de kaasmakerij, de kantoren en inrichting van de terreinen zijn duurzame, tijdloze materialen gebruikt. Het gebouw is door zijn opbouw en materiaalkeuze op natuurlijke wijze geïsoleerd en er komt veel daglicht binnen. De nieuwe kaasmakerij is CO2 neutraal en wordt volledig klimaatneutraal. Het gebouw is genomineerd voor de prijs voor het duurzaamste gebouw van Nederland.
[/themeone_one_half] [themeone_one_fourth txtalign=”txt-left” boxed=”” padding=”” color=”” last_column=”true” anim=”” delay=”0ms”][/themeone_one_fourth] [themeone_one_fourth txtalign=”txt-left” boxed=”” padding=”” color=”” last_column=”” anim=”” delay=”0ms”][themeone_spacer height=”1px” class=””][/themeone_one_fourth] [themeone_one_half txtalign=”txt-left” boxed=”” padding=”” color=”” last_column=”” anim=”” delay=”0ms”]