Jouw huis van morgen

Jouw huis van morgen is een innovatief mobiel loket over energie besparen en duurzaam wonen in de vorm van 2 Amsterdamse gebouwen. In die gebouwen bevinden zich allerlei kamers, zoals een keuken, een woonkamer en een slaapkamer.

In iedere kamer is iets te beleven en te leren. Zo komen bezoekers meer te weten over het verbeteren van hun woning en hoe ze daarmee energie en geld kunnen besparen. Er zijn isolatiematerialen te zien én te voelen. Er is te zien hoe je de cv-ketel zuiniger kunt gebruiken of advies te krijgen over inkoopacties voor warmtepompen.

Het huis staat stevig gemonteerd op uiteraard een elektrische wagen en is het klaar om de straten van Amsterdam te verkennen. Bij het loket staan in veel gevallen mensen van de gemeente en adviseurs die kunnen informeren over energiebesparing, woningisolatie en het installeren van bijvoorbeeld aardgasvrije oplossingen. Jouw huis van morgen gaat van buurt naar buurt en van evenement naar evenement.

Project in samenwerking met OPERA Amsterdam en Studio Louter. Kloosterboer heeft zowel de bouw als de audiovisuele hardware, AV-ontwerp en de complete elektrotechnische installatie inclusief showcontrol verzorgd.

 • opdrachtgever

  Gemeente Amsterdam

 • ontwerp

  Opera Amsterdam

 • ontwikkeling & content

  Studio Louter

 • fotografie

  Sanne Couprie & Studio Louter

 • Labels

  interactive, specials

Back
nl_NLNederlands