Kantine Chef

Ben jij iemand die graag kookt met verse producten en collega’s blij maakt met een lekkere, gezonde lunch?

Bij Kloosterboer zoeken we met ingang van januari 2026 (inwerken al in 2025) een Kantine Chef 🍴 die 30 tot 50 medewerkers voorziet van een smakelijke pauze. Je werkt in een creatief familiebedrijf dat sinds 1982 uitgroeide van decorbouw tot internationale totaalcreaties voor musea, theater, horeca, brand experiences, bezoekerscentra en themaparken.

(15 uur per week, verdeeld over 3 dagen)

Wat ga je doen?

  • Bereiden en serveren van verse smaakvolle (warme) voornamelijk vegetarische maaltijden
  • Zorgen voor een schone, gastvrije kantine en keuken
  • Voorraad bijhouden en keukenapparatuur netjes houden
  • Zelfstandig invulling geven aan de gerechten die je maakt

Wat wij bieden

✔ Een informele, inspirerende werkplek
✔ Een creatieve en gezellige collega’s
✔ Werken aan spraakmakende projecten
✔ Passend salaris en arbeidsvoorwaarden
✔ Aandacht voor persoonlijke groei, gezondheid en ontwikkeling

Wie ben jij?

Musthaves:

  • Ervaring of affiniteit met horeca/catering
  • Bekend met hygiëne (HACCP)
  • Verzorgd, zelfstandig en betrouwbaar

Nice to haves:

  • Creatief met voeding en presentatie
  • Interesse in gezonde, gevarieerde maaltijden
  • Flexibel en stressbestendig
  • Positief en teamspirit

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem gerust contact met ons op via 0299-462260 of stuur een e-mail naar hr@kloosterboer-decor.nl. Direct solliciteren? Stuur dan je cv naar ons op!

  • functie

    Kantine chef

  • werktijd

    15 uur

  • contact

    hr@kloosterboer-decor.nl

Back
nl_NL