Jubileumtentoonstelling Keukenhof 75 jaar

Bloemententoonstelling Keukenhof viert dit jaar haar 75-jarig bestaan met onder andere een jubileumtentoonstelling. Objecten, nostalgie en videofragmenten vormen de verhalen uit het verleden in Keukenhof 75 jaar. Hier krijgt de bezoeker een kijkje achter de schermen vanaf 1949 tot nu, maar ook een blik op de toekomst.

Landgoed Keukenhof Bloemententoonstelling Keukenhof ligt midden in de bloeiende Bollenstreek. Keukenhof ontstond in 1949 als een initiatief van een groep bloembollenkwekers en -exporteurs die een etalage voor de sierteeltsector wilden creëren en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Tijdens de bijna acht weken durende openingsperiode bezoeken maar liefst 1,4 miljoen bezoekers vanuit de hele wereld deze unieke bloemententoonstelling.

Keukenhof is dit jaar geopend van 21 maart tot en met 12 mei. In die periode is de jubileumtentoonstelling te zien in het Julianapaviljoen in het park.

Creatief en grafisch ontwerper is Wybe Klaverdijk. Kloosterboer heeft de uitvoering verzorgd inclusief audiovisuele hardware.

Back
nl_NLNederlands